Regisztráció után

(Ha nincs, vagy nem elégséges a német nyelvtudása, kérjük kattintson ide!)

 

Miután a regisztráció során minden szükséges adatot a rendelkezésünkre bocsátott, Önnek nincs más dolga, mint várni. Persze sokszor ez a legnehezebb. A regisztrációtól egy érdeklődésig, ill. konkrét állásajánlatig olykor hosszabb idő is eltelhet, ami lehet pár hét, de akár több hónap is. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy ez az idő a lehető legrövidebb legyen. Hogy Ön is rálátást kapjon a regisztrációt követő folyamatra, az alábbiakban egy rövid áttekintést adunk erről.

 

 

  • Miután regisztrált, az Ön adatait feldolgozzuk, önéletrajzát formai és tartalmi szempontok szerint értékeljük, majd megküldjük a megfelelő, az Ön által megjelölt szakterületre specializálódott partnereink részére.

 

  • Amint értékelhető ajánlat érkezik az Ön részére, azonnal tájékoztatjuk a részletekről: a munkahelyről és a betöltendő munkakörről, a munkakezdés időpontjáról, a fizetésről és a szállásról és minden egyéb fontos tudnivalóról.

 

  • Megismertetjük Önt a munkaadó által kínált szerződés feltételeivel.

 

  • Szükség esetén interjút szervezünk, ami történhet személyes megjelenés útján, vagy lehet online, vagy telefonos interjú is.

 

  • A kint tartózkodás során esetlegesen felmerülő problémák megoldásában is megpróbálunk segítséget nyújtani.

 

    Bejelentkezés

    Kiemelt állásajánlatok