Munkavállalás külföldön

(Ha nincs, vagy nem elégséges a német nyelvtudása, kérjük kattintson ide!)

 

Mi szükséges ahhoz, hogy megfelelő munkát találjunk Önnek külföldön és ott Ön sikeres munkavállalóként megállja a helyét?


 • Az első lépés egy gyors, egyszerű, ingyenes regisztráció, amit a regisztráció menüpontra kattintva tud megtenni. Itt adhatja meg azokat az adatokat, melynek segítségével mi el tudjuk indítani a munkahely keresését. Hogy mi történik, miután Ön regisztrált, arról az Információk menüpont alatt olvashat bővebben.

 

  • Elengedhetetlen egy bizonyos fokú, a megpályázott munkakör betöltéséhez szükséges német nyelvtudás megléte. A nyelvtudás elvárt szintje mindig a betöltendő munkakörtől, ill. a munkaadó elvárásától függ. Ez lehet alapfokú, középfokú, vagy akár felsőfokú nyelvtudás is, de mindenképpen nélkülözhetetlen, hogy a munkavállaló képes legyen legalább alapszinten kommunikálni a munkahelyén és a hétköznapi szituációkban.

   

   • A regisztrációs felületen lehet megadni az önéletrajzi adatokat is magyar és német nyelven. Ezt partnereink mindenképpen igényelni fogják, ha az előzetesen beküldött adatok alapján kiválasztják Önt egy adott munkára. Kérem, fordítson kiemelt figyelmet önéletrajzi adatainak pontos megadására, ugyanis tapasztalataink szerint sok múlik ezen. Amennyiben a regisztráció során a kért adatok megadása németül problémát okoz, segítünk! Az Ön által megadott magyar nyelvű adatok alapján lefordítjuk és feltöltjük az Ön dokumentumai közé. A fordítás díja 3000 Ft.

    

    • Kérjük, hogy a regisztráció során a "Feltöltések" menüpontban mindenképpen töltsön fel egy önarcképet
     Kérjük, hogy a feltöltésre kerülő önarckép jó minőségű legyen, hisz ezt a képet küdjük tovább külföldi partnereink részére. A legfontosabb kritériumok a következőek:

     - önarckép legyen, tehát csak az arc látszódjon a képen,
     - a kép éles, jó minőségű, jól kivehető legyen,
     - a háttér lehetőleg semleges legyen,
     - az arckifejezés semleges vagy mosolygós legyen

     

    • A fenti felsorolásban leírt feltételek megléte esetén munkatársaink könnyebben, nagyobb eséllyel fogják megtalálni az Önnek megfelelő munkahelyet!

     

      Bejelentkezés

      Kiemelt állásajánlatok