Legfrissebb állásajánlataink

Ajánlatainkat, híreinket nyomon követheti Facebook oldalunkon is.

Kedvelje Facebook oldalunkat, így azonnali, naprakész információk állnak, azonnal a rendelkezésére!

 

Jelenleg az alábbi szakmákban kínálnak partnereink állásokat, melyekre a "regisztráció" menüpontban tudja magát regisztrálni:

 

(Ha nincs, vagy nem elégséges a német nyelvtudása, kérjük kattintson ide!)

 

Egészségügy, szociális gondozás

Ha Ön egészségügyi vagy szociális területen szeretne elhelyezkedni, akkor azt végzettségétől függően megteheti beteg-vagy idősgondozóként családoknál, vagy kórházi ápolóként egészségügyi intézményekben. Vannak munkahelyek, családok, ahol az idősgondozásnál, betegápolásnál nem elvárás a megfelelő iskolai végzettség, "csak" megfelelő munkatapasztalattal és szakértelemmel kell rendelkezni. Gyógymasszőr munkára jelentkezőknél előny, ha jártasak a nyirokmasszázs technikában.

 

általános ápoló

gyógymasszőr

gyógytornász-fizioterapeuta

szociális gondozó és ápoló
 

Logisztika

A kereskedelem ma is a gazdaság motorja, így az azt kiszolgáló logisztikai szakmák közül az alább felsoroltakra jelenleg is nagy a kereslet. Ha Ön rendelkezik a megfelelő jogosítványokkal teherautóra, kamionra, targoncára, vagy nehézgépkezelőként vagy raktárosként szeretne munkát vállalni, akkor mi segítünk.

hivatásos teherautósofőr

nehézgépkezelő

raktáros

személyautó sofőr

villástargonca kezelő
 

Vendéglátás, turizmus

A vendéglátás és turizmus az örök klasszikus, ahol nem kizárólag szezonálisan lehet elhelyezkedni. A szakács, felszolgáló, pultos, bármixer és takarító állások pörgős munkakörök, de jó kereseti lehetőséget biztosítanak. A megfelelő végzettségnél általában fontosabb az elvárt munkatapasztalat. Animátorként szállodákban és wellness központokban lehet elhelyezkedni.

  animátor

  bármixer

  cukrász

  felszolgáló

  szakács

  takarító
   

  Mezőgazdaság

  Német nyelvterületen az emberek sokat adnak lakókörnyezetük tisztaságára, ápoltságára. Ezért is keresett szakma Németországban és Svájcban a kertész és a kertépítő. Mezőgazdasági idénymunkásokat a nyári és az őszi szezonban keresnek, míg jól képzett lovászokat az ott nagyon népszerű és elterjedt lótartás és lovassportok miatt keresnek.

   kertépítő

   kertész

   lovász

   mezőgazdasági idénymunkás
    

   Gépészet

   A gépészeti szakmák közül a géplakatos, a hegesztő és az igazi hiányszakmának számító CNC-forgácsoló a legkeresettebbek.

    géplakatos

    hegesztő

    CNC-forgácsoló
     

    Építőipar

    Az építőipar mindig hűen tükrözi egy ország iparának állapotát, erejét.  Németországban és Svájcban az építőipar virágzik, várja a szakképzett magyar munkavállalókat.

     ács, tetőfedő

     festő

     gázszerelő

     hidegburkoló

     melegburkoló

     villanyszerelő

     vízvezeték- és vízkészülék szerelő
      

     Szépségápolás

     A magyar fodrászok, kozmetikusok és műkörömépítők híre külföldön is kitűnő, jellemzően fodrászatokban és kozmetikai szalonokban alkalmazottként foglalkoztatják őket.

      fodrász

      kozmetikus

      műkörömépítő
       

      Húsipar

      A húsipari szakmák közül a hentes a legkeresettebb Németországban és Svájcban.

       hentes

        

        Bejelentkezés

        Kiemelt állásajánlatok