Adatvédelmi nyilatkozat

A Spirit Partnership GmbH (Székhelye: DE-94469 Deggendorf, Hilzstr. 56., Cégjegyzékszáma: HRB 3798, továbbiakban: adatkezelő) ezen adatvédelmi nyilatkozatával regisztrált álláskeresőit és a spiritjob.hu oldal böngésző látogatóit (továbbiakban: álláskeresők) kívánja tájékoztatni adatkezelési gyakorlatáról az alábbiak szerint:

Az adatkezelés célja:

Álláskereső ügyfelek tájékoztatása az adatakezelő munkaközvetítési és kapcsolódó támogató szolgáltatásáról további potenciális munkalehetőségeiről, rendelkezésre álló ügyfél adatbázis folyamatos naprakészen tartása, az állást kínáló partnerek tájékoztatása a potenciális munkavállalókról, álláskeresőkről.

Az adatkezelés jogalapja:

2012. évi CXII. tv. 5.§ és 6.§ alapján az álláskeresők hozzájárulása; 118/2001. (VI.30.) Korm. rend. 13.§ munkaközvetítési adatzolgáltatási kötelezettség

Nyilatkozat

Az adatkezelő vállalja, hogy az általa kezelt személyes adatokat a mindenkori érvényben lévő "A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról" (1992. évi LXIII. tv.), valamint a mindenkori érvényben lévő "Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során" (1998. évi VI. tv.) törvények szellemében és azok betartásával kezeli.

Az álláskereső a regisztráció gomb megnyomásával hozzájárul illetve tudomásul veszi, hogy adatai bekerülnek az adatkezelő adatbankjába. Az álláskereső kijelenti, hogy közölt adatai megfelelnek a valóságnak és nem sértik az erkölcsi normákat.

Kezelt adatok köre:

Az álláskereső neve, születési helye és ideje, lakcíme, e-mail címe, telefonszáma, személyi azonosítói; szakmai tapasztalata; végzettsége és képesítései; munkakezdés lehetséges ideje; munkavállalási érdeklődési területek. Az álláskeresőnek lehetősége van egyéb - opcionálisan - adatok megadására is, ebben az esetben az álláskereső egyben azon adatok kezeléséhez való hozzájárulását  is jelenti.

A kezelt adatokhoz való hozzáférés és adattovábbítás:

Az álláskeresőkről kezelt, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Az álláskeresők kezelt adatai azok hozzájárulása alapján továbbításra kerülnek az adatkezelői külföldi partnerei felé az álláskeresők foglalkoztatásának mihamarabbi megoldása érdekében. A kezelt adatokat a megjelölt adatkezelési céltől eltérő célokra az adtakezelő nem használja és nem továbbítja.

Adatkezelés időtartama és személyes adatok törlése, módosítása:

Az adatok kezelésének időtartama az adatkezelő szolgáltatásainak használatának időtartama. Az adatkezelő biztosítja, hogy az álláskeresők elérhessék, javíthassák, kiegészíthessék, illetve törölhessék személyes adataikat azon kommunikációs csatornák használatával, melyek révén személyes adataikat korábban rendelkezésre bocsátották.

Adatbiztonság:

Az adatkezelő megtesz minden adminisztratív, számítástechnikai és fizikai biztonsági intézkedést annak érdekében, hogy az álláskeresők személyes adatait megóvja a jogosulatlan hozzáféréstől, jogosulatlan adatlapváltoztatástól, továbbítástól, törléstől vagy megsemmisítéstől, valamint a véletlen megsemmisüléstől, sérüléstől.

Bejelentkezés

Kiemelt állásajánlatok